Ochrana osobních údajů

 
  1. Společnost Spectrum Brands s.r.o. IČ: 01791036 - zpracovává v případě vaší poptávky služeb a zboží ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje: jméno a příjmení, emailovou adresu, telefon

  2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb či zboží, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Spectrum Brands s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a společností Spectrum Brands s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společnost Spectrum Brands s.r.o. je tedy správcem osobních údajů, údaje pro tuto společnost může zpracovávat i zpracovatel osobních údajů společnost Smartsupp.com, s.r.o., IČ: 03668681, pokud provádíte zadání poptávky přes live chatovací aplikaci na našich stránkách.

  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:  požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě. V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás neváhejte obrátit.
Videomapping
Videomapping

Videomapping je nový směr audio-vizuálního umění, který za pomocí hry světla a stínu otevírá zcela nový prostor. Tato jedinečná audiovizuální show je jedinečný zážitek.

Světelné show
Světelné show

Vytváříme fascinující světelnou show. Pokud chcete dodat Vaší akci tu správnou nezapomenutelnou atmosféru pomocí světelných show a světelného designu, můžete představit Vaši firmu či produkt ve zcela jiném světle.

Pronájem
Pronájem

Nabízíme Vám pronájem kvalitní AV techniky od renomovaných světových výrobců. Pokud potřebujete kvalitní obraz a zvuk, jste na správných stránkách, stačí si vybrat z naší široké nabídky.

Videoprodukce
Videoprodukce

Vytváříme kvalitní a nezaměnitelný video obsah. Náš team zkušených profesionálů Vám vypracuje koncept natáčení na míru Vašim potřebám. Využíváme ty nejnovější a nejkvalitnější technologie, se kterými nám nic neunikne.

Animace
Animace

Animace a animovaná videa jsou skvělým marketingovým nástrojem. Vytvoříme pro Vás animace či animovaná videa, která Váš projekt odrazí k úspěchu.

AV technika
AV technika

Jsme odborníci na projekční technologie. Nabízíme promyšlené ucelené AV systémy, širokou škálu řešení od konferenčních a kancelářských projektorů s nízkou světelností, až po super výkonné projekční technologie.

Výstavy
Výstavy

Vytváříme fascinující interaktivní výstavy za využití moderních technologií. Za sebou máme řadu výstav a interaktivních expozic. V nabídce máme interaktivní putovní výstavy i stálé instalace.

Eventy
Eventy

Spolu s naší sesterskou agenturou ALL-IN CONCERTS pořádáme eventy téměř deset let a našimi akcemi prošli desetitisíce spokojených návštěvníků a klientů. Nabízíme Vám firemní akce, promo konference, plesy a akce pro širokou veřejnost.

PR a reklama
PR a reklama

Pokud potřebujete zviditelnit Vaši firmu bez zbytečných starostí nacházíte se na těch správných stránkách. Naši specialisté Vám pomůžou vytvořit PR strategii, která Vám zaručeně přiláká nové zákazníky.

Jsme jedničkou v oblasti audiovizuálních technologií     Ozvěte se nám
Vybrané reference
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie (další informace). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.